مقاله نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

قهوهای شدن مهمترین عامل محدود کننده ماندگاری برش های تازه سیب در طی فرآوری حداقلی می باشد. بنابراین، کاربرد بازدارنده های قهوه ای شدن می تواند در بهبود کیفیت برش های تازه مفید باشد. در این پژوهش، اثر تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در جلوگیری از قهوه ای شدن برش های تازه برخی از ارقام سیب بررسی گردید. برش های چهار رقم سیب به نام های شیشه ای تبریز، آیدارد، شفیعی و اورگون اسپور به ابعاد یکسان تهیه گردید و سپس در محلول ۱% آسکوربیک اسید (به مدت ۱ دقیقه) و نیز در آب گرم ۵۰ درجه سانتی گراد (به مدت ۲ دقیقه) قرار گرفتند. خصوصیاتی مانند شاخص قهوه ای شدن، ظرفیت آنتی اکسیدانی بافت میوه، میزان فلاونوئید کل و ویتامین ث در طی ۱۲ روز نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد بررسی گردید. نتایج نشان داد که تیمار دمایی و آسکوربیک اسید توانست بطور معنی داری میزان قهوه ای شدن را در مقایسه با شاهد کاهش دهد، اگرچه تیمار دمای اندکی مؤثرتر بوده است. میزان ویتامین ث و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل برش های تازه سیب تیمارشده در مقایسه با شاهد بالاتر بوده است، اما میزان فلاونوئیدهای کل کمتری داشتند. در مجموع، تیمار دمایی و آسکوربیک اسید با حفظ میزان ویتامین ث و ظرفیت آنتی اکسیدانی و کاهش فلاونوئید کل باعث کاهش قهوه ای شدن برش های تازه سیب گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.