مقاله واکنش توده های پیازخوراکی ایرانی به تولید گیاهان هاپلویید درمحیط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش توده های پیازخوراکی ایرانی به تولید گیاهان هاپلویید درمحیط درون شیشه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش توده های پیازخوراکی ایرانی به تولید گیاهان هاپلویید درمحیط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش توده های پیازخوراکی ایرانی به تولید گیاهان هاپلویید درمحیط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش توده های پیازخوراکی ایرانی به تولید گیاهان هاپلویید درمحیط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی القای هاپلوئیدی در نه توده پیاز ایرانی ازطریق کشت گل کامل درمحیط درون شیشه ای انجامگرفت و صفاتی مانند رویان زایی، باززایی گیاه بقای گیاه شیشه ای شدن گلها و زمان لازم جهت ظهور رویان ارزیابی شدند. دراین ازمایش ازمجموع ۴۷۵۸ گل کشت شده درمحیط کشت های مختلف ۶۴رویان ۱/۳۴درصد تولید شد بیشترین و کمترین درصد رویان زایی به ترتیب درمحیط کشت های دارای گلوکز و فروکتوز بدست آمد توده اقلیم فارس با میانگین ۲/۳۲ درصد رویان زایی و توده طارم زنجان با میانگین ۰/۰۲ درصد رویان زایی به ترتیب بیشترین و کمترین واکنش به ماده زایی درمحیط درون شیشه ای نشان دادند بیشترین رویان زایی مربوط به توده سفید نیشابور درمحیط کشت دارای گلوکز با میانگین ۵/۰۶ درصد و توده اقلیم فارس درمحیط کشت دارای ساکارز با میانگین ۴/۵۱ درصد بود بیشترین و کمترین درصد باززایی به ترتیب مربوط به توده اقلید فارس و طارم زنجان بود ۲/۱۹و۰/۱۹درصد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.