مقاله مطالعه تغییرات ترکیبات فنلی سیب رقم ‘فوجی’ طی مراحل مختلف نمو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تغییرات ترکیبات فنلی سیب رقم ‘فوجی’ طی مراحل مختلف نمو دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تغییرات ترکیبات فنلی سیب رقم ‘فوجی’ طی مراحل مختلف نمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تغییرات ترکیبات فنلی سیب رقم ‘فوجی’ طی مراحل مختلف نمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تغییرات ترکیبات فنلی سیب رقم ‘فوجی’ طی مراحل مختلف نمو :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

در این مطالعه، تغییرات ترکیبات فنلی پوست و گوشت سیب رقم‘فوجی’ در سمت رو به بیرون و رو به داخل بررسی شده است. در پوست رو به بیرون فلاوونول ها مواد فنلی غالب از تیر تا آبان بودند. آنتوسیانین ها دو پیک در تیر و آبان نشان دادند. اسیدهای فنلی فراوا نترین مواد در خرداد بودند که بعد از آن طی بلوغ میوه کاهش یافتند. مقدار آنتوسیانین در سمت رو به داخل بسیار اندک بود. به جز دی هیدروچالکون ها که اندکی کاهش یافتند، سایر ترکیبات فنلی با الگوهای متفاوتی افزایش یافتند. تفاوت معنی داری بین مواد فنلی گوشت در سمت رو به بیرون و سمت رو به داخل مشاهده نشد . اسیدهای فنلی فراوان ترین مواد فنلی گوشت بودند. همه مواد فنلی گوشت تا مرداد افزایش یافتند، سپس در طی شهریور دچار کاهش شدند و بعد از آن تا آبان (زمان برداشت) افزایش یافتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.