مقاله نقشه پراکنش بیماری های قارچی مزارع گندم شهرستان گرگان حوزه قره سو با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقشه پراکنش بیماری های قارچی مزارع گندم شهرستان گرگان حوزه قره سو با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقشه پراکنش بیماری های قارچی مزارع گندم شهرستان گرگان حوزه قره سو با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقشه پراکنش بیماری های قارچی مزارع گندم شهرستان گرگان حوزه قره سو با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقشه پراکنش بیماری های قارچی مزارع گندم شهرستان گرگان حوزه قره سو با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

شناسایی و تعیین پراکنک بیماری های قارچی مزارع گندم از عوامل ضروری برای بکارگیری روش های تلفیقی کنترل آن ها می باشد. بدین منظور مطالعه ای در بهار سال ۱۳۸۹ در شهرستان گرگان حوزه قره سو به مساحت تقریبی ۱۶۵۰۰ هکتار واقع در بخش مرکزی استان گلستان بر روی مزارع گندم این ناحیه صورت پذیرفت. نمونه برداری به صورت پرتاب کادرهای ۰/۵*۰/۵ متر مربعی بود و بیماری های قارچی موجود در هر کادر با توجه به علائم آ بر روی اندام گیاه شناسایی و فراوانی آن ها مورد شمارش قرار گرفت و مشتصات جغرافیایی هر نقطه نیز توسط دستگاه GPS ثبت گردید. شاخصهای جمعیتی نظیر فراوانی تراکم یکنواختی فراوانی نسأی تراکم نسأی یکنواختی نسبی و غالبیت نسبی با استفاده از روابط توماس ۱۹۸۵ مورد محاسبه قرار گرفتند. در این حوزه ۶ نوع بیماری قارچی مورد شناسایی قرار گرفت که لکه قهوه ای و سپتوریوز سنبله نسبت به سایر بیماری ها بیشترین حضور در مزارع را داشتند. با توجه به لایه نقاط ثأت شده و فراوانی بیماری های قارچی نقشه پراکنش ۶ نوع بیماری قارچی با استفاده از نرم افزار ArcGis تهیه گردید. طبق نقشه های بدست آمده زنگ زرد با داشتن کمترین غالبیت نسبی تنها در نواحی جنوب و جنوب غربی حوزه یافت شد و لکه قهوه ای و سپتوریوز سنبله بیشترین فراوانی یکنواختی و غالبیت نسبی را داشتند. این نتایج می توانند برای جلوگیری از گسترش و خسارت بیشتر خط مشی های مدیریتی مطلوبی را جهت کنترل بیماری ها در اختیار قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.