مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

انار با داشتن بیش از ۷۶۰ واریته اهلی، وحشی و زینتی یکی از میوههای با ارزش و پرطرفدار در ایران است. این آزمایش با هدف بررسی برخی ترکیبات کیفی ارزشمند از جمله آنتوسیانین و آنتی اکسیدانت موجود در آب میوه سه رقم انار ایرانی شامل ملس ساوه، رباب نی ریز و ملس دانه سیاه و همچنین مطالعه تعدادی از ویژگیهای مهم کمی آن ها انجام شد . رقم ملس دانه سیاه دارای بیشترین میزان آنتوسیانین (۹۷/۱۵ میکرومول بر کیلوگرم وزن حبه تازه ) و آنتی اکسیدانت (۷۱/۵۶ درصد مهارکنندگی DPPH) و نیز نسبت بالای حبه به پوست (۱۵۰/۲ گرم حبه به ازای هر ۱۰۰ گرم پوست) بود. رقم ملس ساوه دارای کمترین پی اچ (۳/۳) و ارقام ملس دانه سیاه و رباب نی ریز دارای بیشترین وزن صد دانه به ترتیب ۴۸ و ۴۲ گرم بودند. هر سه رقم مورد مطالعه در بقیه فاکتورها شامل مواد جامد محلول، اسیدیته کل، وزن خشک حبه و آب انار و شاخص طعم با هم تقریباً برابر و از نظر آماری اختلاف معنی دار نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.