مقاله بررسی توانایی چند گونه پنی سیلیوم در ایجاد پوسیدگی میوه مرکبات


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی توانایی چند گونه پنی سیلیوم در ایجاد پوسیدگی میوه مرکبات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توانایی چند گونه پنی سیلیوم در ایجاد پوسیدگی میوه مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توانایی چند گونه پنی سیلیوم در ایجاد پوسیدگی میوه مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توانایی چند گونه پنی سیلیوم در ایجاد پوسیدگی میوه مرکبات :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

جنس پنی سیلیوم شامل تعداد زیادی از گونه‌ها است که توانایی رشد روی سطوح گوناگون را دارند. گونه‌های متفاوتی از جنس پنی سیلیوم شناخته شده است که باعث پوسیدگی انباری به خصوصی میوه‌های مرکبات شده‌اند . در این آزمایش از چهار گونه متفاوت از قارچ پنی سیلیوم با نام‌های P.citrinum ، P.miczynskii ، P.janthinellum و P.janczewski استفاده شد و از تمامی گونه‌ها سوسپانسیون اسپور در آن مقطر استریل تهیه ، سپس تضمین مرکبات به عنوان تست بیماری‌زایی استفاده شد میوه ها در دو محل علامت‌گذاری شد که در یکی از آن‌ها ایجاد زخم و خراش کرده و سپس تلقیح صورت گرفته ارزیابی میزان آلوده کنندگی میوه ها بررسی شد. در این آزمایش تمامی گونه‌ها قدرت تخریب و آلودگی میوه‌ها بخصوص در محل زخم را داشته‌اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.