مقاله تاثیر چیتوسان و اسید سالیسیلیک برخواص کیفی میوه کنارهندی رقم سبZiziphus mauritina Lam. CV. ‘Seb


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر چیتوسان و اسید سالیسیلیک برخواص کیفی میوه کنارهندی رقم سبZiziphus mauritina Lam. CV. ‘Seb دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر چیتوسان و اسید سالیسیلیک برخواص کیفی میوه کنارهندی رقم سبZiziphus mauritina Lam. CV. ‘Seb  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر چیتوسان و اسید سالیسیلیک برخواص کیفی میوه کنارهندی رقم سبZiziphus mauritina Lam. CV. ‘Seb،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر چیتوسان و اسید سالیسیلیک برخواص کیفی میوه کنارهندی رقم سبZiziphus mauritina Lam. CV. ‘Seb :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

دراین پژوهش تاثیر کاربرد چیتوسان و اسید سالیسیلیک درغلظت های مختلف برکیفیت وعمرپس ازبرداشت میوه کنارهندی رقم سب Seb یا سئوبر)Seo Ber بررسی شد میوه ها با چیتوسان درغلظت های ۰/۵و۱و۱/۵ درصدو اسید سالیسیلیک اسید درغلظت های ۲۵و۵۰۰ میلی گرم درلیتر تیمار شده و به مدت ۲۰ روز درانبار نگهداری شدند ضمن اینکه غلظت صفرنیز برای تیمار شاهد درنظر گرفته شد درطی این مدت خواص کیفی میوه شامل میزان موادجامد محلول TSS درصد آلودگی میزان ویتامین ث کیفیت ظاهری و درصد کاهش وزن میوه ارزیابی شد نتایج نشان داد که درمقایسه با شاهد اسید سالیسیلیک درسطح ۵۰۰ میلی گرم درلیتر باعث افزایش معنی دار میزان مواد جامد محلول و ویتامین ث میوه شده و درسطح ۲۵۰ میلی گرم درلیتر نیز باعث افزایش میزان ویتامین ث و موادجامدمحلول میوه شده ضمن اینکه درحفظ کیفیت ظاهری میوه همراه با شاهد بهترین نتیجه را درپی داشت چیتوسان درسطح ۰/۵ درصد کاهش میزان آلودگی و درسطح یک درصد کاهش کمتر وزن را درمقایسه با سایرتیمارها نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.