مقاله بررسی و مقایسه مساحتی و نقشه‌برداری به روش ماهواره‌ای GPS) با روش مرسوم دوربین‌های اپتیکی در تسطیح اراضی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه مساحتی و نقشه‌برداری به روش ماهواره‌ای GPS) با روش مرسوم دوربین‌های اپتیکی در تسطیح اراضی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه مساحتی و نقشه‌برداری به روش ماهواره‌ای GPS) با روش مرسوم دوربین‌های اپتیکی در تسطیح اراضی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه مساحتی و نقشه‌برداری به روش ماهواره‌ای GPS) با روش مرسوم دوربین‌های اپتیکی در تسطیح اراضی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه مساحتی و نقشه‌برداری به روش ماهواره‌ای GPS) با روش مرسوم دوربین‌های اپتیکی در تسطیح اراضی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

امروز سیستم موقعیت یابی جهان GPS در کاربردهای متنوعی استفاده می‌شود. و در اکثر کاربردها دقت بالایی مورد نیاز است در این پروژه دو سامان نقشه‌برداری، سیستم نقشه‌برداری ماهواره‌ای ۵۳۰ RTK GPS SR و سامان دوربیت اپتیکی یا توتال استیشن مدل ۱۲۰۰ LEICA TPS مورد مطالعه قرار گرفته شده است. استفاده این دو سامانه در قالب یکدیگر نه‌تنها باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود بلکه باعث افزایش دقت در مراحل نقشه‌برداری، بالا رفتن سرعت عملیات در داد بردارید افزایش کیفیت نقشه‌ها می‌شود. مقایسه عملکرد این دو سامان که هر دو از آخرین مدل‌های موجود آن‌ها در دنیا می‌باشد برای اولین بار در کشور صورت گرفت بر این تحقیق در دست بررسی منابع، موانع و مشکلات موجود در زمینه‌های منطقه‌ای و اقلیمی و همچنین مطالعات انجام گرفته در زمینه تکنولوژی‌های موجود در این زمینه (سامان های جی ، پی ، اس و اپتیکی ) در کشاورزی دنیا انجام گرفت. مورد مطالعه در زمینی به مساحت سه هکتار واقع در منطقه ۲۲ تهران انجام شد. که پس از انجام عملیات بازده کاری و هر کدام از سامان‌دهی نام‌برده مشخص می‌شود. و به کشاورزان و مهندسان نقشه‌برداری راهکارهایی برای انجام عملیات دقیق‌تر و گسترده‌تر ارائه می‌دهد که مهم‌ترین آن‌ها صرفه جویی در زمان، افزایش دقت، سرعت انجام کار و کیفیت عملیات انجام شده می‌باشد. براساس نتایج این مطالعات اهمیت کاربرد این فناوری‌ها برای جلوگیری از اتلاف منابع ملی و کاهش ضایعات و صرفه‌جویی در فاکتورهای نام‌برده فوق آشکار می‌گردد. و نهایتاً پیشنهاد می‌گردد که این فناوری مورد توجه بیشتر مدیران و برنامه‌ریزان کشور قرار گیرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.