مقاله بررسی همزیستی توام قارچ میکوریزای آرباسکولار و باکتری مزوریزوبیوم بر عملکرد ذرت و لوبیا چشم بلبلی در کشت مخلوط
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی همزیستی توام قارچ میکوریزای آرباسکولار و باکتری مزوریزوبیوم بر عملکرد ذرت و لوبیا چشم بلبلی در کشت مخلوط دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی همزیستی توام قارچ میکوریزای آرباسکولار و باکتری مزوریزوبیوم بر عملکرد ذرت و لوبیا چشم بلبلی در کشت مخلوط کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همزیستی توام قارچ میکوریزای آرباسکولار و باکتری مزوریزوبیوم بر عملکرد ذرت و لوبیا چشم بلبلی در کشت مخلوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی همزیستی توام قارچ میکوریزای آرباسکولار و باکتری مزوریزوبیوم بر عملکرد ذرت و لوبیا چشم بلبلی در کشت مخلوط :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر باکتری مزوریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت و لوبیا چشم بلألی در کشت مشلوط آزمایشی در بهار سال ۱۳۹۰ به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایشی به صورت کشت خال و کشت مشلوط بر اساس سری افزایشی شامل: ذرت+ لوبیا کشت مشلوط ذرت+ قارچ میکوریزا لوبیا +قارچ میکوریزا لوبیا +باکتری مزوریزوبیوم لوبیا +قارچ میکوریزا باکتری مزوریزوبیوم کشت مشلوط قارچ میکوریزا کشت مشلوط باکتری مزوریزوبیوم کشت مشلوط قارچ میکوریزا باکتری مزوریزوبیوم بود. بر اساس نتایج به دست آمده صفتهای همچون عملکرد دانه لوبیا عملکرد دانه ذرت تعداد دانه در بلال تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفت اند P<0/01 تیمارهای مشتلف بر صفتهایی چو تعداد غلاف لوبیا تعداد دانه در غلاف لوبیا و تعداد بلال در بوته از لحاظ آماری اختلاف معنی داری را نشان ندادند. بیشترین عملکرد دانه لوبیا با میانگین ۳۰۵۳/۷ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار لوبیا به همراه باکتری مزوریزوبیوم و کمترین عملکرد آ با میانگین ۱۹۰۰/۵ کیلوگرم در هکتار متعلق به تیمار کشت خال لوبیا بود. همچنین بیشترین عملکرد دانه ذرت با میانگین ۵۷۵۱/۹ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار کشت مشلوط به همراه باکتری مزوریزوبیوم و کمترین عملکرد دانه ذرت با میانگین ۲۶۹۵/۹ کیلوگرم در هکتار متعلق به تیمار کشت خال ذرت بود. و بیشترین تعداد دانه در بلال با میانگین ۶۰۴ دانه مربوط به تیمار کشت مشلوط و کمترین آ با میانگین ۱۱۲ دانه در بلال مربوط به تیمارکشت مشلوط توام با قارچ و باکتری بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.