مقاله تأثیر گوگرد و تیوباسیلوس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر گوگرد و تیوباسیلوس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر گوگرد و تیوباسیلوس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر گوگرد و تیوباسیلوس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر گوگرد و تیوباسیلوس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
جهت مطالعه اثر تیوباسیلوس، گوگرد و ماده آلی بر رشد رویشی و تولید اسانس در گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی در درون گلدان تحت شرایط مزرعهای در بهار و تابستان ۱۳۸۷ در شهرکرد انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۱۰ تیمار به شرح ۲۰۰ و ۴۰۰ و ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار گوگرد، ترکیب گوگرد با تیوباسیلوس به میزان ۶% وزنی این مقادیر، ترکیب گوگرد و تیوباسیلوس با ماده آلی به میزان ۵% وزنی مقادیر مذکور و تیمار شاهد در ۳ تکرار بودند. نتایج بهدست آمده از این آزمایش نشان داد که تفاوتهای معنیداری در مورد عناصر ریزمغذی مس، روی، آهن و منگنز موجود در خاک گلدانها پس از برداشت و همچنین وزن تر، وزن خشک، تعداد شاخه جانبی و میزان اسانس در بین تیمارهای بهکار رفته وجود داشت. بیشترین مقادیر مس و منگنز قابل جذب موجود در خاک پس از بر داشت، وزن تر و خشک گیاه در آغاز گلدهی و تعداد شاخه جانبی؛ در تیمار ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار گوگرد + تیوباسیلوس + ماده آلی و کمترین این مقادیر در تیمار شاهد به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.