مقاله تأثیرتنش شوری بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رقم CHEF


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیرتنش شوری بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رقم CHEF دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیرتنش شوری بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رقم CHEF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرتنش شوری بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رقم CHEF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیرتنش شوری بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رقم CHEF :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

شوری یکی از تنشهای محیطی مهم است که سبب کاهش عملکرد بسیاری از گیاهان در مناطق مختلف دنیا میشود. به منظور بررسی اثر تنش شوری بر جوانهزنی بذورگوجه فرنگی رقم (PETOSEED CO., INC,USA) CH -EF آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در ۵ تیمار (۰ و ۲۵ و ۵۰ و ۷۵ و ۱۰۰ میلی مول بر لیتر کلرید سدیم) و ۴ تکرار اجرا گردید. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار شوری به طور معنی داری باعث کاهش درصد جوانه زنی و افزایش متوسط زمان جوانه زنی گردیده است. اگر چه بین تیمارهای ۲۵ و ۵۰ و ۷۵ و ۱۰۰ میلی مول بر لیتر تفاوت معنیداری از نظر درصد جوانهزنی دیده نشد اما در تیمار ۱۰۰ میلی مول بر لیتر کلرید سدیم جوانه زنی بیش از سایر تیمار ها کاهش یافت که به طور معنی داری کمتر از تیمار شاهد است. دربین تیمارهای اعمال شده، تیمار ۱۰۰ میلی مول بر لیتر متوسط زمان جوانهزنی را به طور معنیداری بیش از تیمارهای ۲۵ و ۵۰ و ۷۵ میلی مول بر لیتر افزایش داده است. درصد بذور غیرنرمال با افزایش تنش شوری افزایش یافت. با توجه به نتایج به دست آمده این رقم در مرحله جوانهزنی تا سطح ۷۵ میلی مول بر لیتر کلرید سدیم مقاومت نسبی به تنش شوری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.