مقاله تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانی در برخی ژنوتیپهای لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخهای کشت مختلف


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانی در برخی ژنوتیپهای لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخهای کشت مختلف دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانی در برخی ژنوتیپهای لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخهای کشت مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانی در برخی ژنوتیپهای لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخهای کشت مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانی در برخی ژنوتیپهای لوبیای بومی گیلان تحت تاثیر تاریخهای کشت مختلف :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر تاریخهای کشت مختلف در کشت بهاره بر کیفیت ژنوتیپهای مختلف لوبیای بومی گیلان، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و در سه تکرار در سال ۸۹-۱۳۸۸ در مزرعه پژوهشی در W دانشگاه گیلان انجام شد. سه تاریخ کشت ( ۵ فروردین، ۱۵ فروردین، ۴ اردیبهشت) در کرتهای اصلی و هفت ژنوتیپ از لوبیای بومی گیلان شامل ژنوتیپ رگه مشکی (A)، دو ژنوتیپ رگه قرمز (B و D)، دو ژنوتیپ بدون رگه ،(F و C) ژنوتیپ رگه قهوهای (E) و ژنوتیپ ایستاده (G) در کرتهای فرعی در نظر گرفته شد. نتایج آزمایش نشان داد که تاریخهای کشت مختلف تاثیر معنی داری بر کیفیت (میزان فنول کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی دانه) ژنوتیپهای مختلف این نوع از لوبیا داشت. از طرف دیگر تفاوت بین ژنوتیپها نیز معنیدار بود. بالاترین میزان فنول کل در ژنوتیپ E (رگه قهوهای) و کمترین آن در ژنوتیپ G (ایستاده) مشاهده شد. در بین ژنوتیپهای مورد مطالعه ژنوتیپ G (ایستاده) کمترین و ژنوتیپ F (بدون رگه) بالاترین ظرفیت آنتی – اکسیدانی را دارا بودند. نتایج این آزمایش ثابت کردند که برخی از ژنوتیپهای لوبیای بومی گیلان ممکن است منبع مهمی از ترکیبات کاربردی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.