مقاله استخراج و تعیین محتوایترپن فنلو موسیلاژ ساقه برگ گلبرگ و دانه ختمی دارویی Althaeaofficinalis L.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استخراج و تعیین محتوایترپن فنلو موسیلاژ ساقه برگ گلبرگ و دانه ختمی دارویی Althaeaofficinalis L. دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج و تعیین محتوایترپن فنلو موسیلاژ ساقه برگ گلبرگ و دانه ختمی دارویی Althaeaofficinalis L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و تعیین محتوایترپن فنلو موسیلاژ ساقه برگ گلبرگ و دانه ختمی دارویی Althaeaofficinalis L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استخراج و تعیین محتوایترپن فنلو موسیلاژ ساقه برگ گلبرگ و دانه ختمی دارویی Althaeaofficinalis L. :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
ختمی دارویی Althaeaofficinalis L. گیاهی دارویی علفی و پایا ازتیره ختمی می باشد ختمی از مطبوع ترین مواد دارویی بین گیاهان است مهمترین مواد موثره دارویی این گیاه موسیلاژ آسپارژین لسیتین تانن پکتین بتائین مقدار کمی اسانس درگل و برگ می باشد ختمی دارویی دارای خواص درمانی بسیارزیادی مثل ضدتب ضدسرفه رافع اخلاط مجاری تنفسی و سردرد است دراین پژوهش موسیلاژ ختمی دارویی با اب مقطر داغ استخراج و با استن خالص سازی بعدازخشک شدن با روش وزنی مقدار آن مشخص شد فنل و ترپن کل اندامهای برگ گلبرگ ساقه و دانه ختمی دارویی را با کلروفرم و متانول استخراج و با روش اسپرکتروفوتومتری و ترازوی دقیق مقدار آنها را حساب کردیم نتایج مان نشان داد که اندامهای ختمی دارویی از محتوای موسیلاژ بالایی برخوردار هستند اما دانه بیشترین موسیلاژ را دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.