مقاله تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این مطالعه، اثرات سطوح مختلف کود اوره ( ۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰ و ۴۰۰ گرم برای هر درخت) روی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه بررسی گردید. قسمت هوایی درختان مورد بررسی ۳ ساله بودند که پس از صدمه شدید زمستان سال ۱۳۸۶ پس از کف بر کردن درختان، رشد کرده بودند. افزایش مقدار اوره در سطح ۴۰۰ گرم به طور معنی داری عملکرد درخت، میانگین وزن میوه ها، وزن ۱۰۰ دانه (آریل)، مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتراسیون را افزایش داد. اما اختلاف معنی داری بین ۴۰۰ گرم اوره با ۲۰۰ و ۳۰۰ گرم برای این ویژگی ها مشاهده نشد. تعداد میوه در هر درخت و شاخص طعم میوه (نسبت درصد مواد جامد محلول به اسیدیته قابل تیتراسیون) در اثر سطوح مختلف کود اوره تفاوت معنی داری نشان نداد. با توجه به نتایج، کاربرد حداقل ۴۰۰ گرم اوره به ازای هر درخت جوان انار (حداقل ۳ ساله) برای افزایش عملکرد و بهبود ویژگی های کیفی میوه این درخت توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.