مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
اکثر خاک های زیر کشت کلم بروکلی در کشور، آهکی و از مواد آلی فقیر هستند. با توجه به کمبود نیتروژن و بر در خاک های آهکی و نقش زیاد این عناصر در عملکرد و کیفیت کلم بروکلی، هدف این تحقیق بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا می باشد. این آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۵ تیمار و سه تکرار به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایشی شامل ترکیب فاکتوریل سطوح مختلف نیتروژن (صفر و ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰ و ۴۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) و بور (صفر و ۱/۷ و ۳/۵ کیلوگرم بور در هکتار) بودند که بر روی کلم بروکلی رقم ساکورا اعمال گردیدند. نیتروژن از منبع سولفات آمونیوم و بر از منبع اسید بوریک تهیه و بصورت خاکی مصرف گردیدند. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین مقدار نیتروژن در سر کلم بروکلی از سطح ۴۰۰ کیلوگرم نیتروژن و ۱/۷ کیلوگرم بر در هکتار به دست آمد و بیشترین مقدار پتاسیم به تیمار ۳۰۰ کیلوگرم نیتروژن و ۱/۷ کیلوگرم بور در هکتار تعلق داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.