مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر غذایی نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

اکثر خاک های زیر کشت کلم بروکلی در کشور، آهکی و از مواد آلی فقیر هستند. با توجه به کمبود نیتروژن و بر در خاک های آهکی و نقش زیاد این عناصر در عملکرد و کیفیت کلم بروکلی، هدف این تحقیق بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بر بر غلظت عناصر نیتروژن و پتاسیم در کلم بروکلی رقم ساکورا می باشد. این آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۵ تیمار و سه تکرار به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایشی شامل ترکیب فاکتوریل سطوح مختلف نیتروژن (صفر و ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰ و ۴۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) و بور (صفر و ۱/۷ و ۳/۵ کیلوگرم بور در هکتار) بودند که بر روی کلم بروکلی رقم ساکورا اعمال گردیدند. نیتروژن از منبع سولفات آمونیوم و بر از منبع اسید بوریک تهیه و بصورت خاکی مصرف گردیدند. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین مقدار نیتروژن در سر کلم بروکلی از سطح ۴۰۰ کیلوگرم نیتروژن و ۱/۷ کیلوگرم بر در هکتار به دست آمد و بیشترین مقدار پتاسیم به تیمار ۳۰۰ کیلوگرم نیتروژن و ۱/۷ کیلوگرم بور در هکتار تعلق داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.