مقاله بررسی همبستگی کلروفیل سیب زمینی تحت شرایط تنش شوری و سولفات کلسیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی همبستگی کلروفیل سیب زمینی تحت شرایط تنش شوری و سولفات کلسیم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی همبستگی کلروفیل سیب زمینی تحت شرایط تنش شوری و سولفات کلسیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی کلروفیل سیب زمینی تحت شرایط تنش شوری و سولفات کلسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی کلروفیل سیب زمینی تحت شرایط تنش شوری و سولفات کلسیم :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
سیب زمینی در تامین بخشی از نیازهای ویژه کشور اهمیت زیادی دارد. تحمل این گیاه به شوری متوسط است با توجه به این که اراضی شور و نیمه شور ۱۵% از کل اراضی کشور ایران را شامل می شود. یون کلسیم یکی از عناصر معدنی پر مصرف در سلول های گیاهی است و به عنوان پیام آور ثانویه در انتقال پیام های درون سلولی می باشد. در این تحقیق اثر برهمکنش کلرورسدیم در سه سطح (۱۵۰و ۱۰۰و ۰) میلی مولار و سولفات کلسیم در سه سطح (۱۵و ۱۰و ۰) میلی مولار در سه تکرار و در یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی بر گیاه سیب زمینی رقم آگریا انجام شد. در سطح رویشی گیاهان بعد ار ۳۰ روز برداشت شدند و همبستگی کلروفیل کل با SPAD اندازه گیری شد. یون کلسیم باعث کاهش غلظت یون سدیم در بافت برگ ها در غلظت بالای سدیم می شود در نتیجه مصرف کلسیم باعث کاهش اثرات کلرورسدیم می شود و محتوای کلروفیل افزایش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.