مقاله تولید و بهینه سازی آنزیم پروتئاز قلیائی از گونه های استاندارد وبومی باکتری باسیلوس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید و بهینه سازی آنزیم پروتئاز قلیائی از گونه های استاندارد وبومی باکتری باسیلوس دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید و بهینه سازی آنزیم پروتئاز قلیائی از گونه های استاندارد وبومی باکتری باسیلوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و بهینه سازی آنزیم پروتئاز قلیائی از گونه های استاندارد وبومی باکتری باسیلوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید و بهینه سازی آنزیم پروتئاز قلیائی از گونه های استاندارد وبومی باکتری باسیلوس :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
آنزیم های پروتئاز قلیایی به دلیل دارا بودن حداکثر فعالیت دراسیدیته کم کاربرد وسیعی درصنایع تولید کننده مواد شوینده یافته اند دراین تحقیق از گونه های باسیلوس سابتیلیس و باسیلوس لیکنی فرمیس و یک گونه باسیلوس بومی اقدام به تولید انزیم و بهینه سازی آن درشرایط تخمیر با حضور محیط کشت مایع گردید و مشخص شد که میزان تولید آنزیم دراینگونه ها درمحیط کشت آبگوشت مغذی به ترتیب برابر ۲۶۹۵و۷۲۵و۴۷ واحد درمیلی لیتر است سپس مشخص شد که افزودن ۱درصد عصاره مخمر و ۱% تیروزین به محیط کشت آبگوشت مغذی تولید آنزیم را به ترتیب ۳و۱۴ برابر درگونه سابتیلیس و افزودن ۱درصد عصاره مخمر تولید آنزیم را به میزان ۹ برابر درگونه لیکنی فورمیس افزایش میدهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.