مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده و عصاره پوست پرتقال برتعداداریتروسیت ها لکوسیت ها و شمارش افتراقی آنها درجوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده و عصاره پوست پرتقال برتعداداریتروسیت ها لکوسیت ها و شمارش افتراقی آنها درجوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده و عصاره پوست پرتقال برتعداداریتروسیت ها لکوسیت ها و شمارش افتراقی آنها درجوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده و عصاره پوست پرتقال برتعداداریتروسیت ها لکوسیت ها و شمارش افتراقی آنها درجوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر پوست پرتقال خشک شده و عصاره پوست پرتقال برتعداداریتروسیت ها لکوسیت ها و شمارش افتراقی آنها درجوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این مطالعه به منظور مقایسه اثرپوست پرتقال خشک شده وعصاره آن برتعداد اریتروسیت ها لکوسیت ها و شمارش افتراقی آنها درجوجه های گوشتی با ۷۲۰قطعه جوجه یک روزه ازسویه راس ۳۰۸ درقالب یک طرح کاملا تصادفی شامل ۵ تیمار ۴ت کرار و ۲۰ پرنده درهرتکرار انجام شد تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد سطوح ۱/۵ و ۳درصد پوست پرتقال خشک شده از واریته محلی استان گیلان درجیره مصرفی جوجه های گوشتی از ابتدای دوره پرورش تا۲۱ روزگی و سطو ح۱/۵ و ۳ درصد پوست پرتقال خشک شده از ابتدای دوره پرورش تا۴۲روزگی عصاره پوست پرتقال با ۱۰۰۰ و ۱۲۵۰ ppm از ۲۱-۱ روزگی و عصاره پوست پرتقال با ۱۰۰۰ و ۱۲۵۰ ppm از ۴۲-۱ روزگی درآب مصرفی بود به منظور ارزیابی اریتروسیت ها لکوسیت ها و شمارش افتراقی انها و همچنین نسبت هتروفیل به لنفوسیت یک پرنده از هر تکرار انتخاب و در۴۲روزگی خونگیری به عمل آمد براساس نتایج این تحقیق میانیین اریتورسیت ها درتمامی تیمارها و تعدادلکوسیت ها فقط درتیمار مصرف کننده ۳ درصد پوست پرتقال تا ۲۱ روزگی با تیمار شاهد دارای اختلاف معنی داری بود اما سایر تیمارها با شاهد تفاوت معنی داری را نشان ندادند p<005 درنهایت براساس نتیجه این پژوهش پوست پرتقال را میتوان به عنوان یک افزودنی که موجب تقویت سیستم ایمنی درجوجه های گوشتی میگردد استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.