مقاله بررسی تاثیر نوع حلال و غلظت عصاره برتوان آللوپاتیکی موردMyrtus communis روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های علف هرزتاجریزی igrum L. Solanum
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر نوع حلال و غلظت عصاره برتوان آللوپاتیکی موردMyrtus communis روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های علف هرزتاجریزی igrum L. Solanum دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع حلال و غلظت عصاره برتوان آللوپاتیکی موردMyrtus communis روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های علف هرزتاجریزی igrum L. Solanum کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع حلال و غلظت عصاره برتوان آللوپاتیکی موردMyrtus communis روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های علف هرزتاجریزی igrum L. Solanum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع حلال و غلظت عصاره برتوان آللوپاتیکی موردMyrtus communis روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های علف هرزتاجریزی igrum L. Solanum :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیرنوع حلال و غلظت عصاره برتوان آللوپاتیکی مورد روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های علف هرزتاجریزی پژوهشی درقالب طرح کاملاتصادفی مشتمل برنوع حلال متانولی و آبی و غلظت های مختلف عصاره ۰و۱/۲۵و۲/۵و۵و۱۰گرم درلیتر با سه تکرار انجام شد نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که نوع حلال و غلظت عصاره ها تاثیر معنی داری بردرصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی گیاهچه ها داشتند درصد و سرعت جوانه زنی درحلال متانولی بشدت کاهش یافت درحالیکه بالاترین درصد جوانه زنی مربوط به عصاره آبی بود درتمامی عصاره ها با افزایش غلظت آنها درصد و سرعت جوانه زنی وطول ریشه چه و ساقه چه گیاهچه ها کاهش یافت بطوریکه کمترین میزان صفات اندازه گیری شده درغلظت ۱۰ گرم درلیتر عصاره دیده شد دربیشتر موارد تفاوت بین ارقام معنی دار نبود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.