مقاله اثر تیمار خراش دهی با اسید سولفوریک و نوع محیط کشت بر روی جوانه زنی بذور توت فرنگی رقم پاروس (Fragaria ananassa c.v.paros) در شرایط درون شیشه ای و آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تیمار خراش دهی با اسید سولفوریک و نوع محیط کشت بر روی جوانه زنی بذور توت فرنگی رقم پاروس (Fragaria ananassa c.v.paros) در شرایط درون شیشه ای و آزمایشگاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تیمار خراش دهی با اسید سولفوریک و نوع محیط کشت بر روی جوانه زنی بذور توت فرنگی رقم پاروس (Fragaria ananassa c.v.paros) در شرایط درون شیشه ای و آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمار خراش دهی با اسید سولفوریک و نوع محیط کشت بر روی جوانه زنی بذور توت فرنگی رقم پاروس (Fragaria ananassa c.v.paros) در شرایط درون شیشه ای و آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تیمار خراش دهی با اسید سولفوریک و نوع محیط کشت بر روی جوانه زنی بذور توت فرنگی رقم پاروس (Fragaria ananassa c.v.paros) در شرایط درون شیشه ای و آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

جوانه زنی بذور توت فرنگی رقم پاروس در دو نوع محیط کشت درون شیشه ای موراشیگ و اسکوگ (MS) و گامبورگ و همکاران (B5) تحت تاثیر ۴ غلظت اسید سولفوریک (۱ و ۱۲ و ۲۴ و ۳۶ نرمالیته)، در سال ۱۳۹۰ در دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در پنج تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نمونه بذرهای تیمار شده با ۴ غلظت اسید سولفوریک، در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ (MS) و محیط گامبورگ و همکاران (B5) بدون ویتامین و تنظیم کننده ای رشد و همچنین بر روی کاغذ صافی حاوی آب مقطر به منظور بررسی شاخص های جوانه زنی کاشته شدند. شاخص های جوانه زنی شامل درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی ، میانگین طول ریشه چه و ساقه چه ( دو هفته پس از شروع جوانه زنی) ملاک تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که بذرهای که خراش دهی نشدند و همچنین بذرهایی که با غلظت های ۱ و ۱۲ و ۲۴ نرمالیته اسید سولفوریک خراش دهی شدند در هر سه محیط MS و B5 و محیط آب مقطر تا پایان دوره آزمایش ( ۴۰ روز) هیچ گونه نشانه ای از جوانه زنی بروز ندادند. در حالیکه بذرهای خراش دهی شده با اسید سولفوریک ۳۶ نرمال در هر سه محیط ذکر شده جوانه زنی خود را بروز دادند به طوریکه بیشترین شاخص های جوانه زنی بذر در محیط B5 و کمترین شاخص های جوانه زنی در محیط کاغذ صافی حاوی آب مقطر مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.