مقاله بررسی میزان و ترکیبات روغن گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) تودهی رحیم آباد کشت شده در چالوس


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان و ترکیبات روغن گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) تودهی رحیم آباد کشت شده در چالوس دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان و ترکیبات روغن گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) تودهی رحیم آباد کشت شده در چالوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان و ترکیبات روغن گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) تودهی رحیم آباد کشت شده در چالوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان و ترکیبات روغن گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) تودهی رحیم آباد کشت شده در چالوس :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

گلگاوزبان ایرانی از خانواده گاوزبان و جنس اکیوم است. با توجه به اطلاعات کم مرتبط با روغن گلگاوزبان ایرانی، هدف از انجام تحقیق، اندازهگیری وزن هزار دانه، بررسی میزان و اجزاء تشکیل دهندهی روغن می باشد. استخراج روغن بذر توسط سوکسله انجام شد و ترکیبات روغن با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی شناسائی شدند. نتایج نشان داد که میزان روغن بذرهای گل گاو زبان ایرانی در حدود ۳۶ درصد بود. در ترکیب روغن، هفت اسید چرب شناسایی شد. اسید لینولنیک (۴۰/۲ درصد)، اسید لینولئیک (۱۸/۵۸ درصد) و اولئیک (۱۴/۰۶ درصد) عمده ترین اسیدهای چرب روغن بودند. وجود اسید گامالینولنیک (۶/۴۴) که از اسیدهای چرب امگا سه می باشد، در تجزیه روغن تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.