مقاله اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی (Cichorium intybus L)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی (Cichorium intybus L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی (Cichorium intybus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی (Cichorium intybus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی (Cichorium intybus L) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور مطالعه اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی، آزمایشی در قالب فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۸۸ به اجرا در آمد. عوامل آزمایش شامل نمک های NaCl و KCl پلی اتیلن گلایکول (PEG6000) و پتانسیل اسمزی در پنج سطح (صفر و ۳- و ۶- و ۹- و ۱۲- بار) بود. نتایج نشان داد که نوع نمک و پتانسیل اسمزی و اثر متقابل هر دو عامل بر درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و طول ساقه چه تاثیر معنی داری داشتند. اما سرعت جوانه زنی فقط تحت تاثیر نوع نمک و پتانسیل اسمزی قرار گرفت. نمک ها بر شاخص های جوانه زنی تاثیر منفی داشتند اما اثر NaCl و KCl در مقایسه با PEG کمتر بود. همچنین تمام صفات با کاهش پتانسیل اسمزی کاهش یافتند. به طور کلی چنین نتیجه گیری می گردد که اثرات بازدارنده بر شاخص های جوانه زنی در پتانسیل اسمزی برابر از NaCl و KCl و PEG اساسا بیش از آن که ناشی از اثرات سمی نمک باشد نتیجه اثر اسمزی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.