مقاله بررسی تاثیر کود اوره و آهن بر غلظت عناصر غذایی در برگ انگور بیدانه سفید


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کود اوره و آهن بر غلظت عناصر غذایی در برگ انگور بیدانه سفید دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کود اوره و آهن بر غلظت عناصر غذایی در برگ انگور بیدانه سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کود اوره و آهن بر غلظت عناصر غذایی در برگ انگور بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کود اوره و آهن بر غلظت عناصر غذایی در برگ انگور بیدانه سفید :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این طرح به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و محلول پاشی آهن بر روی تاک، در قالب اسپلیت پلات با طرح پایه ی بلوک های کامل تصادفی به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش شامل: چهار سطح خاکدهی نیتروژن : صفر و ۵۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ گرم نیتروژن در هر بوته که از منبع اوره تامین و به صورت چالکود به خاک اضافه شدند و چهار سطح محلول پاشی عبارت بود از: بدون محلول پاشی، محلول پاشی با اوره با غلظت ۵ در هزار، محلول پاشی با کلات آهن (Fe-EDTA) با غلظت ۲ در هزار و محلول پاشی ترکیب اوره با کلات آهن به ترتیب با غلظت های ۵ و ۲ در هزار بودند. نتایج تجزیه واریانس دادهها و مقایسه میانگینها بر اساس آزمون دانکن نشان داد که تیمار خاکدهی اوره و محلول پاشی کود بر روی غلظت عناصر غذایی برگ تاثیر گذاشت. غلظت آهن تحت تاثیر تیمار خاکدهی اوره نسبت به تیمار شاهد در سطح ۵% تفاوت معنی دار داشتند و غلظت نیتروژن و آهن تحت تاثیر تیمار های محلول پاشی در سطح ۱% با تیمار شاهد تفاوت معنی دار داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.