مقاله بررسی اثرگلوکز و اسید سالیسیلیک برجوانه زنی گیاهان شنبلیله و تربچه درشرایط شوری آب


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرگلوکز و اسید سالیسیلیک برجوانه زنی گیاهان شنبلیله و تربچه درشرایط شوری آب دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرگلوکز و اسید سالیسیلیک برجوانه زنی گیاهان شنبلیله و تربچه درشرایط شوری آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرگلوکز و اسید سالیسیلیک برجوانه زنی گیاهان شنبلیله و تربچه درشرایط شوری آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرگلوکز و اسید سالیسیلیک برجوانه زنی گیاهان شنبلیله و تربچه درشرایط شوری آب :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

به منظور بررسی اثرگلوکز و اسیدسالیسیلیک برجوانه زنی گیاهان شنبلیله و تربچه تحقیقی درقالب طرح بلوکهای کاملا تصادفی با غلظت های ۰و۲و۴و۶ گرم درلیتر در۵تکرار به اجرا درآمد نتایج حاصل ازمقایسه میانگین ها نشان داد که تاثیر غلظت های مختلف گلوکز برجوانه زنی بذورهرگیاه به مراتب بهتر از غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بود با این حال همهتیمارها اثرمثبتی برجوانه زنی بذور نسبت به تیمارشاهدداشتند و دراین رابطه اثرات مثبت کاربرد این مواد به عنوان پیش تیمار درشنبلیله نسبت به تربچه واضح تربود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.