مقاله پتانسیل یابی تغذیه طبیعی آب زیر زمینی با استفاده از روشFAHP و نرم افزارArcGIS محدوده مورد مطالعه: شمال دزفول


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل یابی تغذیه طبیعی آب زیر زمینی با استفاده از روشFAHP و نرم افزارArcGIS محدوده مورد مطالعه: شمال دزفول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل یابی تغذیه طبیعی آب زیر زمینی با استفاده از روشFAHP و نرم افزارArcGIS محدوده مورد مطالعه: شمال دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل یابی تغذیه طبیعی آب زیر زمینی با استفاده از روشFAHP و نرم افزارArcGIS محدوده مورد مطالعه: شمال دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل یابی تغذیه طبیعی آب زیر زمینی با استفاده از روشFAHP و نرم افزارArcGIS محدوده مورد مطالعه: شمال دزفول :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

درک صحیح از پتانسیل منابع آب های زیرزمینی از جهت مدیریت و استفاده مکرر از آن بسیار مهم می باشد. پتانسیل آب زیر زمینی، وابسته به تغذیه در منطقه می باشد. با توجه به موثر بودن پارامتر های گوناگون مانند شیب، درز و شکستگی و پوشش گیاهی در تغذیه، سیستم اطلاعات جغرافیاییGIS) به دلیل توانایی مدیریت حجم عظیمی از داده ها با منابع متفاوت، در این خصوص بسیار مناسب می-باشد. محدوده مطالعاتی در شمال شهر دزفول و در مجاورت سد دز قرار دارد. در این پژوهش جهت افزایش دقت و انعطاف پذیری در قضاوتها به منظور یافتن بالاترین پتانسیل تغذیه طبیعیGIS،توام بامنطقFAHPمورد استفاده قرار گرفت. بدین منظور ابتدا عناصر عمومی موثر بر تغذیه آب زیر زمینی شناسایی، سپس لایه های اطلاعاتی بر اساس استانداردهای موجود وزن دهی و طبقه بندی گردیدند. سپس با استفاده از نقشه پهنه بندی بدست آمده، مکان های با بالاترین نرخ نفوذ شناسایی گردید. نتایج نشان میدهد که قسمتهای مرکزی و غرب بالاترین مقدار نفوذ را دارند، این در حالیاست که قسمت های نزدیک به شمال، کمترین نقش را در تغذیه آب زیر زمینی ایفا می کند. به دلیل تغییرات لیتولوژیکی ناشی از شرایط رسوب گذاری، جهت نیروهای تکتونیکی وارده و نیز عملکرد گسل- های فراوان ناشی از نیروهای تکتونیکی حاکم، شاهد نقش های بسیار متفاوت سازند های موجود در تغذیه آب زیرزمینی هستیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.