مقاله تأثیر زمان و غلظت محلولهای پرایمینگ بر صفات جوانه زنی بذر برنج (Oryza Sativa L.) رقم ندا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر زمان و غلظت محلولهای پرایمینگ بر صفات جوانه زنی بذر برنج (Oryza Sativa L.) رقم ندا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر زمان و غلظت محلولهای پرایمینگ بر صفات جوانه زنی بذر برنج (Oryza Sativa L.) رقم ندا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان و غلظت محلولهای پرایمینگ بر صفات جوانه زنی بذر برنج (Oryza Sativa L.) رقم ندا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر زمان و غلظت محلولهای پرایمینگ بر صفات جوانه زنی بذر برنج (Oryza Sativa L.) رقم ندا :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثرات اسموپرایمینگ بر جوانه زنی بذر برنج رقم ندا، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد قائم شهر در سال ۱۳۸۹ اجرا گردید. تیمارها شامل پلی اتیلن گلایکول (PEG6000) با غلظت های ۵ و ۱۰ درصد، نیترات پتاسیم (KNO3) با غلظت های ۱ و ۲ درصد کلرید پتاسیم (KCL) با غلظت های ۲ و ۴ درصد و مدات زمان های ۴ و ۸ و ۱۲ ساعت بود. نتایج نشان داد که حداکثر طول ریشه چه و ساقه چه تحت تیمارهای زمان پرایمینگ به ترتیب با پرایم نمودن کلرید پتاسیم، پلی اتیلن گلایکول، نیترات پتاسیم و کلرید پتاسیم با غلظت های ۲ و ۱۰ و ۲ و ۴ درصد و زمان ۸ ساعت بدست آمد. حداکثر سرعت جوانه زنی تحت تیمارهای زمان و پرایمینگ به ترتیب با پرایم نمودن توسط کلرید پتاسیم با غلظت های ۲ و ۴ درصد و مدت زمان ۱۲ ساعت بدست امد. بیشترین و کمترین درصد جوانه زنی طی مدت زمان های ۴ و ۸ ساعت مشاهده شدو بیشترین شاخص ویگور ۱ در مدت زمان ۸ ساعت حاصل شد، در حالی که حداقل شاخص ویگور ۲ تحت تیمارهای زمان و پرایمینگ به ترتیب با پرایم شدن توسط کلرید پتاسیم با غلظت های ۴ درصد و مدت زمان ۱۲ ساعت حاصل گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.