مقاله بررسی تاثیر آسکوربیک اسید برشاخصهای جوانه زنی کلزا درشرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر آسکوربیک اسید برشاخصهای جوانه زنی کلزا درشرایط تنش شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آسکوربیک اسید برشاخصهای جوانه زنی کلزا درشرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آسکوربیک اسید برشاخصهای جوانه زنی کلزا درشرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آسکوربیک اسید برشاخصهای جوانه زنی کلزا درشرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آماده سازی بذریکی ازراه حلهای کاهش اثرات منفی شوری میباشد که بطور گسترده ای برای بالا بردن عملکرددانه با افزایش یکنواختی و درصد جوانه زنی مورد استفاده قرار میگیرد و ازطرف دیگر باعث کاهش حساسیت بذر به عوامل بیرونی و خارجی می شود مزایای آماده سازی بذر بدین صورت گزارش شده است که شامل بالا بردن مقاومت گیاه درمناطق شور و تحت تنش خشکی افزایش عملکرد بذرهایی با قدرت نامیه پایین شکست خواب و همچنین افزایش محصول میشود آسکوربیک اسید یکی ازمهمترین آنتی اکسیدانهای گیاهی میب اشد که درفرایندهای سلولی ازقبیل رشد و تقسیم سلولی واکنشهای متابولیسم درزمان شروع جوانه زنی رفع مسمومیت سلولی محافظت سلول از واکنشهای اکسیداتیو و جلوگیری ازمرگ سلول نقش مهمی ایفا مینمایند خیساندن بذر با آسکوربیک اسید بطور وسیعی مورد استفاده قرارمیگیرد بطوریکه باعث افزایش عملکرد و مقاومت درمقابل عوامل مختلف بیرونی ازجمله شوری بالا بیماریهای نماتدی می شود نتایج مقایسه میانگین های سطوح مختلف اسکوربیک اسید نشان داد که افزایش آسکوربیک اسید موجب افزایش روند جوانه زنی کلزا و بهبود وضعیت اجزای جوانه زنی درتنش شوری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.