مقاله بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات موفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه دارویی مرزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات موفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه دارویی مرزه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات موفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه دارویی مرزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات موفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه دارویی مرزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات موفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه دارویی مرزه :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
طی آزمایش که در سال های ۸۹-۱۳۸۸ انجام گرفت واکنش گیاه مرزه به کاربرد سالیسیلیک اسید به صورت محلول پاشی در غلظت های (۶۰۰-۴۰۰-۲۰۰-۰ ppm) بر روی قسمت های هوایی گیاه مورد ارزیابی قرار گرفت. سالیسیلیک اسید ار تفاع گیاه وزن تر، وزن خشک، ارتفاع شاخه جانبی، طول شاخه جانبی، سطح برگ، میزان کلروفیل و میزان اسانس را افزایش داد. در مرحله تمام گل اندام های هوایی گیاه پس از خشک کردن در دمای محیط (سایه) به روش تقطیر با آب (Hydro-distillation) و با بکارگیری دستگاه کلونجر (Clevenger ) اسانس گیری شد. درصد اسانس در تیمار ۲۰۰ppm سالیسیلیک اسید ۳/۷۳۱% بهدست آمد که نسبت به سایر تیمار ها افزایش قابل ملاحظه ای نشان داد. ترکیب های متشکله اسانس بوسیله دستگاه های GC و GC/MS مورد بررسی قرار گرفت که از بین ترکیب های شناسایی شده در تمامی تیمار ها با بیشترین و کمترین میزان کارواکرول ((شاهد) ۴۴/۸۳۵- (۲۰۰ppm) و ۳۸/۴۸)، گاما – ترپینن ((۴۰۰ppm) و ۴۰/۲- (۲۰۰ppm) و ۳۷/۳۱۱) ، آلفا- ترپینن ((۲۰۰ppm) و ۷/۷۴۵- (شاهد) ۴/۳۴۱)، بتا – میرسن ((۲۰۰ppm) و ۴/۲۷- (شاهد) ۲/۵۱) و پی – سیمن ((۲۰۰ppm) و ۲/۴۹۲- (شاهد) ۱/۳۶۹) بیشترین مقدار را به خود اختصاص دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.