مقاله بررسی و مقایسه گیاهانی بومی و دارویی ایران به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی با قابلیت ضر باکتریایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مقایسه گیاهانی بومی و دارویی ایران به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی با قابلیت ضر باکتریایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه گیاهانی بومی و دارویی ایران به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی با قابلیت ضر باکتریایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه گیاهانی بومی و دارویی ایران به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی با قابلیت ضر باکتریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه گیاهانی بومی و دارویی ایران به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی با قابلیت ضر باکتریایی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
متابولیتهای ثانویه در گیاهان، ترکیبات شیمیایی با خواص زیست فعالی و عملکردی هستند که از دیرباز در طب سنتی به عنوان مواد موثره گیاهی شاخته شده بودند. در سالهای اخیر، استفاده از این گونه مواد طبیعی به شکل افزودنی طبیعی جهت حفظ و پایداری غذا در برابر عوامل فساد مورد توجه قرار گرفته است. جستجو برای گیاهانی که عصاره آنها حاوی موادی با قدرت عملکردی بالا از نظر خواص ضد اکسایشی یا ضد باکتریایی و یا هر دو باشد، زمینه انتخاب و استفاده از آنها را به عنوان جایگزین نگهدارنده های سنتزی فراهم می کند. صنایع مختلف دارویی شیمیایی آرایشی و بخصوص صنعت غذا می توانند از نتایج این گونه تحقیقات بهره مند شده و عمر ماندگاری فرآورده ها را ضمن حفظ سلامت مصرف کنندگان افزای دهند. در ایران، با توجه به سابقه غنی از مطالعات گیاهان دارویی، گونه ها و تیره های مختلف گیاهی با این خصوصیات معرفی شده اند. اما مقایسه همزمان گیاهان مطرح شده از نظر هر دو خاصیت ضد باکتریایی و ضد اکسایشی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.