مقاله بررسی اثر کیفیت آب آبیاری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه سه گیاه رازیانه (Fueniculum vulgare Mill)، شوید (Aniethum graveolens) و شنبلیله (Trigonella foenicum graecum .L)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کیفیت آب آبیاری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه سه گیاه رازیانه (Fueniculum vulgare Mill)، شوید (Aniethum graveolens) و شنبلیله (Trigonella foenicum graecum .L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کیفیت آب آبیاری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه سه گیاه رازیانه (Fueniculum vulgare Mill)، شوید (Aniethum graveolens) و شنبلیله (Trigonella foenicum graecum .L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کیفیت آب آبیاری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه سه گیاه رازیانه (Fueniculum vulgare Mill)، شوید (Aniethum graveolens) و شنبلیله (Trigonella foenicum graecum .L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کیفیت آب آبیاری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه سه گیاه رازیانه (Fueniculum vulgare Mill)، شوید (Aniethum graveolens) و شنبلیله (Trigonella foenicum graecum .L) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تنش شوری یکی از مسائل مهم در کشاورزی میباشد. بدین منظور آزمایش حاضر در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند بر شاخص های جوانه زنی سه گیاه رازیانه، شنبلیله و شوید با تیمار های شوری شامل آب چاه های آب شیرین، بارانی و کاله واقع در مزرعه آزمایشی با سطوح شوری به ترتیب حدود (۱۳۰۰s/cm و ۵۵۰۰ و ۷۶۰۰) و ۳ تیمار شوری متناظر با آنها حاصل از نمک طعام (NaCl) هر کدام در سه تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد شوری و نوع منبع آن اثر معنی داری بر صفات درصد و سرعت جوانه زنی و بنیه گیاهچه داشته ولی اثری بر طول ساقه چه و ریشه چه نداشت. اثر نوع گیاه در تمامی شاخص ها معنی دار بود. اثر متقابل نوع گیاه و شوری در تمامی شاخص ها معنی دار شد. همچنین اثر متقابل شوری و منبع آن بر درصد و سرعت جوانه زنی و بنیه گیاهچه معنی دار بود. اثر متقابل گیاه و منبع شوری بر درصد جوانه زنی و بنیه گیاهچه معنی دار شد. در کل شوری طبیعی اثرات تنش زای کمتری بر هر سه گیاه داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.