مقاله مطالعه اثرات زوال بذر و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم الوند و پیشتاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثرات زوال بذر و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم الوند و پیشتاز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثرات زوال بذر و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم الوند و پیشتاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات زوال بذر و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم الوند و پیشتاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات زوال بذر و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم الوند و پیشتاز :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور مطالعه اثرات زوال بذر و تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم، آزمایشی فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال ۱۳۸۹ اجرا شد. عوامل آزمایش شامل دو رقم گندم (الوند و پیشتاز)، سه سطح زوال بذر ( ۲۴ و ۴۸ و ۷۲ ساعت) و پنج سطح تنش شوری ( صفر و ۴ و ۸ و ۱۲ و ۱۶ دسیسمتر بر متر) حاصل از NaCl بود. نتایج ازمایش نشان داد که اثر رقم، زوال بذر شوری بر تمام شاخص های جوانه زنی تاثیر معنی داری داشت. بررسی شاخص های جوانه زنی در ارقام مورد آزمایش نشان داد که رقم الود نسبت به رقم پیشتاز برتری دارد. همچنین با افزایش مدت زمان زوال بذر و افزایش شوری از حدود ۱۲ دسیسمنز بر متر تمام خصوصیات جوانه زنی کاهش یافت. به طور کلی چنین نتیجه گیری می گردد که اثرات باز دارنده بر شاخص های جوانه زنی اساسا بیش از آنکه ناشی از اثرات سمی نمک باشد، نتیجه اثر زوال بذر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.