مقاله مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذور عدس (Lens culinaris Medik.) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذور عدس (Lens culinaris Medik.) تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذور عدس (Lens culinaris Medik.) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذور عدس (Lens culinaris Medik.) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بذر در بهبود شاخص های جوانه زنی بذور عدس (Lens culinaris Medik.) تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور مطالعه اثرات هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ بر شاخص های جوانه زنی دو رقم عدس در شرایط تنش شوری یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد اجرا شد. بذور ارقام مورد بررسی د راین پژوهش از ایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم شیروان تهیه گردید. عوامل آزمایش شامل د. رقم عدس( رباط و کیمیا)، سه سطح پرایمینگ ( هیدروپرایمینگ و اسموپرایمینگ با NaCl و KCl) و پنج سطح شوری حاصل از NaCl (EC برابر با ۰ و ۲ و ۴ و ۶ و ۸ دسی زیمنس بر متر) بود. نتایج این پژوهش نشان داد که با افزایش تنش شوری تمامی شاخص های جوانه زنی کاهش یافت. تیمار هیدروپرایمنیگ، شاخص های جوانه زنی بذر را تحت تنش شوری، در هر دو رقم کیمیا و رباط بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.