مقاله بررسی اثرات تیمارهای جیبرلیک اسید و تنک حبه بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات تیمارهای جیبرلیک اسید و تنک حبه بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات تیمارهای جیبرلیک اسید و تنک حبه بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تیمارهای جیبرلیک اسید و تنک حبه بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تیمارهای جیبرلیک اسید و تنک حبه بر خصوصیات میوه انگور یاقوتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق با هدف بررسی اثر جیبرلیک اسید و تنک حبه بر زمان رسیدن و خصوصیات میوه انگور یاقوتی در استان فارس در فصل زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در منطقه کوار و در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار و تعداد سه تاک در هر کرت اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیبرلیک اسید با غلظت ۵۰ میلی گرم در لیتر، تنک حبه و تیمار شاهد بود. در نهایت تیمار تنک حبه بیشترین اثر بر وزن، طول و عرض حبه داشت و تیمار جیبرلیک اسید موجب تأخیر در رسیدن میوه نسبت به سایر تیمارها شد به همین دلیل و با توجه به اهمیت زمان رسیدن میوه انگور یاقوتی به عنوان نوبرانه، استفاده از این تیمار در این رقم توصیه نمی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.