مقاله بررسی اثرآللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق برجوانه زنی و رشد اولیه ذرت کلزا کنجد و نخود
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرآللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق برجوانه زنی و رشد اولیه ذرت کلزا کنجد و نخود دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرآللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق برجوانه زنی و رشد اولیه ذرت کلزا کنجد و نخود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرآللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق برجوانه زنی و رشد اولیه ذرت کلزا کنجد و نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرآللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق برجوانه زنی و رشد اولیه ذرت کلزا کنجد و نخود :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
بمنظوربررسی اثراللوپاتی دگرآسیبی عصاره ابی قسمت های هوایی توق روی درصد جوانه زنی طول ریشه چه و ساقه چه ذرت کلزا کنجد و نخود چهارآزمایش جداگانه بصورت طرح کاملا تصادفی CRD با پنج تکرار در شرایط آزمایشگاهی درسال ۹۰ انجام شد تیمارها شاهد شاهد ۲۵و۵۰و۷۵درصد و ۱۰۰ درصد غلظتهای عصاره آبی اندامهای هوایی توق بود کلیه نتایج براساس آزموندانکن درسطح احتمالی ۵درصد مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند نتایج بدست آمده نشان داد که اثرمقادیر مختلف عصاره اندامهای هوایی توق بردرصد جوانه زنی رشد ریشه چه و ساقه چه P<0.01 معنی دار می باشد افزایش غلظت عصاره آبی توق بطور معنی داری باعث کاهش جوانه زنی و رشددرهرچهار گیاه شد بطوریکه ذرت کمترین وکنجد بیشترین حساسیت را به دگرآسیبی توق را از میان بذور مورد آزمایش را داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.