مقاله اثر نوع دانه گرده بر تشکیل میوه سیب رقم گالا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر نوع دانه گرده بر تشکیل میوه سیب رقم گالا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر نوع دانه گرده بر تشکیل میوه سیب رقم گالا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع دانه گرده بر تشکیل میوه سیب رقم گالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر نوع دانه گرده بر تشکیل میوه سیب رقم گالا :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
از نظر گرده افشانی اکثر ارقام سیب دگرگشن هستند لذا تمام واریته های آن برای تشکیل میوه مطلوب و قابل قبول تجاری به دگر گرده افشانی با گرده های سازگار و همپوشانی گلدهی نیاز دارند، بدین ترتیب در این پژوهش اثر نوع دانه گرده بر کمیت تشکیل میوه سیب رقم گالا با روش های مختلف گرده افشانی در شرایط آب و هوایی کیاسر-مازندران بررسی شد . گل های سیب رقم گالا با گرده ارقام گرانی اسمیت، دلباراستیوال، رداستار و گلدن دلیشز به عنوان والد گرده زا در شرایط خودگرده افشانی طبیعی، مصنوعی و گرده افشانی آزاد به عنوان شاهد در ۵ تکرار هر کدام حدود ۳۰ گل گرده افشانی شدند . گل های اخته شده رقم گالا به منظور بررسی امکان تشکیل میوه پارتنوکارپ بدون گرده افشانی ایزوله شدند. این آزمایش با ۵ تکرار از هر تیمار بر روی گالا براساس طرح بلو کهای کامل تصادفی انجام و آنالیز واریانس داده های مشاهده ای با استفاده از نرم افزار Excel و MSTATC انجام و با آزمون چند دامنه ای دانکن مقایسه شد . نتایج حاکی از آن است که گرده دلباراستیوال (۳۰/۸۲ درصد) و گرده رداستار ( ۲۵ درصد)، بیشترین درصد تشکیل میوه نهایی در سیب گالا را باعث شدند و این اختلاف با سایر تیمارها در سطح ۵ درصد معنی دار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.