مقاله تاثیر پرایمینگ بر مؤلفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه سرخارگل (Echinacea Purpurea)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پرایمینگ بر مؤلفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه سرخارگل (Echinacea Purpurea) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پرایمینگ بر مؤلفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه سرخارگل (Echinacea Purpurea)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پرایمینگ بر مؤلفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه سرخارگل (Echinacea Purpurea)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پرایمینگ بر مؤلفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه سرخارگل (Echinacea Purpurea) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بمنظور ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر بر روی مولفه های جوانه زنی گیاه سرخارگل آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد انجام شد. نمکهای مختلف (هیدروپرایم، کلرو سدیم، کلرو پتاسیم، نیترات کلسیم، نیترات پتاسیم و شاهد) و سه زمان (۴ و ۸ و ۱۲ ساعت) تیمارهای آزمایش را تشکیل دادند. تجزیه واریانس آزمایش مشخص نمود که اثرات نمک، مدت زمان پرایمینگ و برهمکنش نوع نمک × مدت زمان پرایمینگ بر روی تمامی صفات کاملا معنی داری بود. نتایج حاصل از مقایسه میانگین اثرات اصلی نمک مشخص نمود که کلیه نمکها بر روی مولفه های جوانه زنی اثر مثبت و بهتر از شاهد داشتند و نیترات کلسیم و کلرور سدیم در بین نمکهای مورد مطالعه به ترتیب بیشترین و کمترین اثرات مثبت را داشتند. همچنین نتایج حاصل از مقایسه میانگین اثرات اصلی مدت زمان پرایمینگ مشخص نمود که هر چه مدت زمان پرایمینگ افزایش می یابد اثر نمکها بر روی مولفه های جوانه زنی بهبود می یابد. از مقایسه میانگین برهمکنش نوع نمک×مدت زمان پرایمینگ مشخص شد که در اکثر نمکها با افزایش مدت زمان پرایمینگ تاثیر بر روی مولفه های جوانه زنی بهتر می شود. ارزیابی همبستگی صفات مورد ارزیابی نیز نشان داد که بین کلیه صفات مورد مطالعه اثرات کاملا مثبت و معنی داری وجود دارد. نتایج حاصل از این آزمایش در کل نشان داد که پرایمینگ بذر باعث بهبود مولفه های جوانه زنی شده که این امر در نهایت باعث بهبود استقرار گیاهچه، یکنواختی و سرعت سبز شدن می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.