مقاله تاثیر تیمارهای مختلف پرایمینگ و طول دوره آماده سازی بذر بر شاخص های جوانه زنی آفتابگردان (Helianthus annuus L)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تیمارهای مختلف پرایمینگ و طول دوره آماده سازی بذر بر شاخص های جوانه زنی آفتابگردان (Helianthus annuus L) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تیمارهای مختلف پرایمینگ و طول دوره آماده سازی بذر بر شاخص های جوانه زنی آفتابگردان (Helianthus annuus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمارهای مختلف پرایمینگ و طول دوره آماده سازی بذر بر شاخص های جوانه زنی آفتابگردان (Helianthus annuus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تیمارهای مختلف پرایمینگ و طول دوره آماده سازی بذر بر شاخص های جوانه زنی آفتابگردان (Helianthus annuus L) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

یکی از راه های افزایش سرعت جوانه زنی بذر و یکنواختی رشد گیاهچه به ویژه تحت شرایط مختلف تنش پرایمینگ بذر است. این تحقیق ازمایشگاهی برای بررسی اثرات استفاده از پرایمینگ و مدت زمان این تیمار بر روی بذر آفتاب گردان رقم های سان ۲۵ به کار رفت. بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۸۸ اجرا شد. تیمارهای مختلف پرایمینگ شامل هیدروپرایمینگ با آب مقطر، هالوپرایمینگ با کلرید سدیم در سه سطح (۰/۳ و ۱ و ۲ مولار) و اسموپرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰ در ۴ سطح (۲- و ۵- و ۱۰- و ۱۵- بار) در ۵ زمان مختلف ( ۴و ۱۲ و ۱۶ و ۲۴ و ۴۸ ساعت) بود. صفات اندازه گیری شده شامل درصد و سرعت جوانه زنی، طول و وزن ریشه چه و ساقه چه بودند. تیمارهای پتانسیل اسمزی با محلول PEG در غلظت و زمان های مختلف و هیدروپرایمینگ در زمان های متفاوت بکار رفته در این آزمایش بطور کلی باعث افزایش درصد و سرعت جوانه زنی نسبت به شاهد و هالوپرایمینگ با غلظت های بالای نمک شد. مقایسه میانگین اثرات متقابل پتانسیل اسمزی و زمان حاکی از آن بود که هیدروپرایمینگ ۲۴ ساعت و تیمار با محلول ۲- بار PEG در مدت زمان ۱۶ ساعت به ترتیب بالاترین سرعت و درصد جوانه زنی را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.