مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی–عضلانی دریک صنعت خودروسازی با استفاده ازروش های SONو QEC و مقایسه نتایج


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی–عضلانی دریک صنعت خودروسازی با استفاده ازروش های SONو QEC و مقایسه نتایج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی–عضلانی دریک صنعت خودروسازی با استفاده ازروش های SONو QEC و مقایسه نتایج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی–عضلانی دریک صنعت خودروسازی با استفاده ازروش های SONو QEC و مقایسه نتایج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خطر ابتلا به اختلالات اسکلتی–عضلانی دریک صنعت خودروسازی با استفاده ازروش های SONو QEC و مقایسه نتایج :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

اختلالات اسکلتی-عضلانی (MSDS) از دلایل عمده ی بروز ناتوانی کارگران، افزایش غرامت های پرداختی و کاهش بهره وری در کشورهای صنعتی و در حال توسعه می باشد. مطالعه ی حاضر با هدف تعیین میزان اختلالات اسکلتی-عضلانی و ارزیابی ریسک ابتلا به این اختلالات با استفاده از روش SON، طراحی شده توسط صنعت مورد نظر، و روش استاندارد QEC و مقایسه ی نتایج آنها، در میان اپراتورهای یکی از صنایع بزرگ خودروسازی انجام شده است. در این پژوهش توصیفی- تحلیلی تعداد ۹۰ وظیفه در ۱۴ ایستگاه مورد بررسی قرار گرفته است. برای انتخاب این ایستگاه ها از روش آماری نمونه گیری تصادفی و برای ارزیابی وضعیت ارگونومیکی ایستگاههای کاری از دو روش SON و QEC استفاده گردید. نتایج حاصل از ارزیابی با استفاده ازاین دو روش نشان داد که به ترتیب ۲۰ % و ۳۰ % از گروههای کاری در سطح اولویت اقدام اصلاحی فوری قرار داشته و میزان مطاقبت نتایج حاصل از روش SON در مقایسه با روش QEC حدود ۶۱ % می باشد. با توجه به یافته های این مطالعه و نظر به اینکه در روش SON صرفاً به حد دسترسی اپراتور پرداخته می شود و همچنین وظایف در آن به طور مجزا مورد بررسی قرار نگرفته و پاسخ نهایی به صورت کیفی بیان می شود، این تکنیک نیاز به بررسی و مطالعه بیشتر داشته و استفاده از آن در ایستگاههای با ریسک بالا توصیه نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.