مقاله ارزیابی برخی صفات کیفی موجود درمیوه های کیوی پس ازمحلول پاشی با کلرید کلسیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی برخی صفات کیفی موجود درمیوه های کیوی پس ازمحلول پاشی با کلرید کلسیم دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی برخی صفات کیفی موجود درمیوه های کیوی پس ازمحلول پاشی با کلرید کلسیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی صفات کیفی موجود درمیوه های کیوی پس ازمحلول پاشی با کلرید کلسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی صفات کیفی موجود درمیوه های کیوی پس ازمحلول پاشی با کلرید کلسیم :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
کسب اطلاعات لازم جهت انبارداری میوه کیوی، درعرضه این محصول با کیفیت عالی به بازارهای خارجی بسیار مؤثر بوده و از این طریق میتوان به اقتصاد کشور رونق بخشید. سفتی گوشت میوه یکی ازخصوصیات کیفی میوه کیوی درتولید انبار داری محسوب می شود. به منظور مطالعه تغییرات سفتی پس از برداشت با توجه به تیمار کلرید کلسیم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با چهار تکرار به اجرا در آمد. کلرید کلسیم درچهارسطح (۰ و ۰/۵ و ۱ و ۱/۵%) و زمان نگهداری در سردخانه ( ۲ و ۴ و ۶ ماه) بود. نتایج نشان داد که محلول پاشی کلرید کلسیم، سفتی بافت میوه میزان ویتامین ث و غلظت کلسیم را در گوشت، پوست و مغز میوه به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش داد و خاصیت انبار مانی میوه را بهبود بخشید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.