مقاله تاثیر سویه های مختلف قارچ میکوریزا روی غلظت برخی عناصر غذایی بذر جو


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سویه های مختلف قارچ میکوریزا روی غلظت برخی عناصر غذایی بذر جو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سویه های مختلف قارچ میکوریزا روی غلظت برخی عناصر غذایی بذر جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سویه های مختلف قارچ میکوریزا روی غلظت برخی عناصر غذایی بذر جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سویه های مختلف قارچ میکوریزا روی غلظت برخی عناصر غذایی بذر جو :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

قارچ های میکوریزا از جمله عوامل موثر در ترکیب عناصر غذایی بذر در گیاهان همزیست هشتند. بدین منظور، این تحقیق با هدف بررسی تاثیر سویه های مختلف میکوریزای روی غلظت برخی عناصر غذایی بذر جو (Hordeum vulgare L) انجام شد. سویه های میکوریزایی شامل Glomus mosseae, G و G. intraradices و etanicatum و سویه ترکیبی به همراه شاهد با چهار تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی، در شرایط گلخانه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که گیاهان تلقیح شده با سویه های مختلف دارای شاخص کلونی زایی، درصد نیتروژن، فسفر و پتاسیم متفاوتی بودند. گیاهان تلقیح شده با سویه ترکیبی بیشترین میزان نیتروژن و پروتئین را نسبت گیاهان تلقیح شده با سویه هاب دیگر داشتند سو یه های میکوریزا در تجمع فسفر و پتاسیم بذرنیز با یکدیگر تفاوت معنی داری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.