مقاله ارزیابی تغذیه نهال های کشت بافتی دو ژنوتیپ سیب (MM106) و (MM111) با نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغذیه نهال های کشت بافتی دو ژنوتیپ سیب (MM106) و (MM111) با نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغذیه نهال های کشت بافتی دو ژنوتیپ سیب (MM106) و (MM111) با نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغذیه نهال های کشت بافتی دو ژنوتیپ سیب (MM106) و (MM111) با نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغذیه نهال های کشت بافتی دو ژنوتیپ سیب (MM106) و (MM111) با نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

سیب یکی از مهمترین محصولات باغی کشور است که سطح زیر کشت آن به مرور در حال افزایش است. یکی از روش های مؤثر در افزایش رشد نهال ها، تغذیه مناسب آن ها با استفاده از نیتروژن می باشد. این پژوهش به منظور بررسی اثرات نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر برخی فاکتورهای رویشی در نهال های سیب صورت گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور شامل نسبت نیترات به آمونیوم در پنج سطح (۰:۱۵ و ۱۲:۳ و ۹:۶ و ۶:۹ و ۳:۱۲) و دو رقم سیب (MM106 و MM111) با چهار تکرار در بستر پرلیت انجام شد. صفات رویشی شامل ارتفاع بوته، تعداد برگ، سطح برگ، وزن خشک اندام هوایی، وزن خشک ریشه و شاخص کلروفیل اندازه گیری شد. نتایج حاصل نشان داد تیمارهای نیترات و آمونیوم، رقم و اثر متقابل آن ها اثر معنی داری بر وزن خشک اندام هوایی، وزن خشک ریشه، شاخص کلروفیل و سطح برگ داشت، اما اثر آن ها بر تعداد برگ و ارتفاع گیاه معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.