مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف جیبرلیک اسید بر ویژگی های کیفی بذر سویا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف جیبرلیک اسید بر ویژگی های کیفی بذر سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف جیبرلیک اسید بر ویژگی های کیفی بذر سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف جیبرلیک اسید بر ویژگی های کیفی بذر سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف جیبرلیک اسید بر ویژگی های کیفی بذر سویا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

جهت ارزیاتی تاثیر مدت زمان پرایمینگ تا غلظت های مختلف جیبرلیک اسید بر بر ویژگی های کیفی بذر سویا آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با سه تکرار روی بذور سویای رقم L17 در موسسه ثبت و گواهی بذر و نهال کرج انجام گرفت. در این ازمایش دو عامل غلظت جیبرلیک اسید که شامل ۰/۱ و ۰/۲ و ۰/۳ و ۰/۴ و ۰/۵ و ۰/۶ میلی مولار و تیمار اب مقطر (هیدرو پرایمینگ) و همچنین مدت زمان قرار گرفتن بذور در محلول پرایمینگ (جیبرلیک اسید) که شامب سه و شش ساعت بودند مورد بررسی قرار گرفتند و به دلیل وجود تیمار بدون پرایمینگ و در نتیجه بدون زمان پرایمینگ به عنوان شاهد، از طرح کاملا تصادفی استفاده شد. نتایج آزمایش نشان می دهد که مدت زمان سه ساعت پرایمینگ با جیبرلیک اسید نسبت ساعت برتری داشته است. غلظت ۰/۲ مییل مولار باافزایش صفاتی همچون طول گیاهچه (۲۴%) و طول ریشه چه (۳۳%) و غلظت ۰/۳ میلی مولار نیز با افزایش صفانی همچون وزن تر گیاهچه (۴۵%) و وزن تر ساقه چه (۲۹%)، باعث بهبود ویژگی هی کیفی بذر سویا شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.