مقاله بررسی ارگونومی تجهیزات و کیف و کوله پشتی و تطابق انها با ابعاد بدنی دانش آموزان مدارس سما واحد قوچان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارگونومی تجهیزات و کیف و کوله پشتی و تطابق انها با ابعاد بدنی دانش آموزان مدارس سما واحد قوچان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارگونومی تجهیزات و کیف و کوله پشتی و تطابق انها با ابعاد بدنی دانش آموزان مدارس سما واحد قوچان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارگونومی تجهیزات و کیف و کوله پشتی و تطابق انها با ابعاد بدنی دانش آموزان مدارس سما واحد قوچان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارگونومی تجهیزات و کیف و کوله پشتی و تطابق انها با ابعاد بدنی دانش آموزان مدارس سما واحد قوچان :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

ارگونومی یا مهندس علم بدن یکی از مباحث نوپا در علوم بوده که در جهت تناسب کار و فعالیت با انسان تلاش می کند. ارگونومی یا مهندس علم بدن یکی از مباحث نوپا در علوم بوده که در جهت تناسب کار و فعالیت با انسان تلاش می کند. هدف این تحقیق بررسی ارگونومی میز و نیمکت و کیف و کوله پشتی و تناسب آنها با خصوصیات بدنی در دانش آموزان دختر و پسر مدارس سما در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی، و دبیرستان قوچان بود. این پژوهش یک مطالعه توصیفی-تحلیلی است. در این پژوهش از روش مقایسه ای با نرم های استاندارد استفاده شده است. جهت بدست آوردن اطلاعات از آزمون های آنتروپومتریکی و تست های ارزیابی ترکیب بدن بر روی دانش آموزان اجزا شده ۷۸۰ دانش آموز دختر و پسر مدارس سما شهر قوچان در مقطع ابتدایی، راهنمایی، و دبیرستان، نمونه پژوهش را تشکیل می دادند. یافته ها نشان داد، ارتفاع میز و نیمکت در تمامی پایه های ابتدایی پسران و دختران با توجه به میانگین قد، بسیار بلندتر از حد استاندارد و در پایه دبیرستان ارتفاع کوتاهتر از حد استاندارد می باشد. حدود نیمی از دانش اموزان پسر (۴۰/۰ درصد) و دختر (۴۰/۶ درصد) مورد مطالعه درد ناحیه مهره ها و زانو داشتند. حدود نیمی از دانش آموزان پسر در مقطع راهنمایی (۳۵/۶ درصد) درد ناحیه مهره های پشت و کمر را داشتند. با توجه به بروز مشکلات و ناراحیت های عضلانی-اسکلتی در دانش ا»وزان بر اثر عدم ارگونومی مناسب تجهیزات آموزشی و رفتارهای حرکتی مناسب ضرورت و اهمیت ارائه برنامه ها و پیشنهادهایی در جهت کاهش این مشکلات مشهود است. لذا مربیان و معلمان مدارس با اطلاع رسانی و اگاه کردن و نمایش وضعیت های درست و کوشش در جهت استاندارد سازی تجهیزات آموزشی می توانند گامی موثر در این راستا بردارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.