مقاله بررسی اثرات شوری آب بر درصد و سرعت جوانه زنی و طول ریشه چه وساقه چه دربذر هندوانه تخمه آجیلی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات شوری آب بر درصد و سرعت جوانه زنی و طول ریشه چه وساقه چه دربذر هندوانه تخمه آجیلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات شوری آب بر درصد و سرعت جوانه زنی و طول ریشه چه وساقه چه دربذر هندوانه تخمه آجیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات شوری آب بر درصد و سرعت جوانه زنی و طول ریشه چه وساقه چه دربذر هندوانه تخمه آجیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات شوری آب بر درصد و سرعت جوانه زنی و طول ریشه چه وساقه چه دربذر هندوانه تخمه آجیلی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

هندوانه با نام علمی Citrullus vulgaris گیاهی یکساله و علفی از خانواده کدوئیان با ساقه های خزنده و طویل دارای برگهای قلبی شکل با بریدگیهای عمیق می باشد. نوع تخمه آجیلی آب بر خلاف هندوانه های اصلاح شده جهت مصرف بذر آن بعنوان آجیل در مناطق وسیعی از شهرستان های سبزوارومه ولات و نیشابور بصورت آبی و دیم کشت می شود و تحت عنوان تخمه ژاپنی معروف می باشد. که مقاومت بیشتری د رمقابل شوری آب و کم آبی دارد. به منظور بررسی اثرات شوری بر درصد و سرعت جوانه زنی بذر و وزن خشک مرطوب ریشه چه و ساقه چه آزمایشی در قلب طرح کامل تصادفی با چهار تیمار آبی (Ec<0 و Ec=4000 Ec=8000 و Ec=12000) در سه تکرار انجام شد. نتایج حاصله نشان می دهد که با افزایش میزان شوری درصد جوانه زنی کاهش می یابد و افزایش میزان شوری بر درصد جوانه زنی تا حدودی تاثیر معنی داری ندارد. همچنین با افزایش شوری میانگین وزن ریشه ها کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.