مقاله بررسی تأثیر شوری بر جوانه زنی و خصوصیات گیاهچه ۸ رقم ذرت علوفه ای


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر شوری بر جوانه زنی و خصوصیات گیاهچه ۸ رقم ذرت علوفه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر شوری بر جوانه زنی و خصوصیات گیاهچه ۸ رقم ذرت علوفه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر شوری بر جوانه زنی و خصوصیات گیاهچه ۸ رقم ذرت علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر شوری بر جوانه زنی و خصوصیات گیاهچه ۸ رقم ذرت علوفه ای :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور ارزیابی اثر تنش شوری بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه ۸ رقم ذرت، آزمایشی به صورت فاکتوریل با چهار تکرار در شرایط بدون تنش شوری و واجد تنش ( تنش در ۳ سطح ۵۰ و ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مولار) درپتری دیش های به قطر ۱۱ سانتی متر در مزرعه نمونه به مورد اجرا گذاشته شد. درصد جوانه زنی، شاخص قدرت بذر، نسبت طول ریشه چه به ساقه چه (R/S) در طی آزمایش اندازه گیری و تجزیه واریانس انجام شد. نتایج آنالیز نشان داد که با افزایش سطح شوری درصد و سرعت جوانه زنی در اکثر ارقام روند کاهشی نشان می دهد، هر چند ارقام مقاومی هم مشاهده می شود که در هیچ یک از سطوح شوری، جوانه زنی آنها تحت تاثیر قرار نگرفته و یا تاثیر آن معنی دار نبوده است. در نهایت از بین هشت رقم مورد آزمایش ارقام DKC 6876 و DKC 6677 و MAXIMA به ترتیب حساس ترین ارقام DKC 6315 و SINGL CROSS 704 و DKC 6589 به ترتیب مقاوم ترین ارقام نسبت به شوری می باشند، رقم C 955 نیز نسبت به سه سطح شوری مقاومت نشان داد. بین شاخص بنیه بذر و طول گیاهچه، در ارقام مورد آزمایش تفاوت معنی داری مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.