مقاله بررسی تأثیر فرایند خشک کردن به روش سیال سازی بذر سویا بر روی قابلیت جوانه زنی و برخی شاخص های مرتبط با آزمون جوانه زنی استاندارد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر فرایند خشک کردن به روش سیال سازی بذر سویا بر روی قابلیت جوانه زنی و برخی شاخص های مرتبط با آزمون جوانه زنی استاندارد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر فرایند خشک کردن به روش سیال سازی بذر سویا بر روی قابلیت جوانه زنی و برخی شاخص های مرتبط با آزمون جوانه زنی استاندارد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر فرایند خشک کردن به روش سیال سازی بذر سویا بر روی قابلیت جوانه زنی و برخی شاخص های مرتبط با آزمون جوانه زنی استاندارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر فرایند خشک کردن به روش سیال سازی بذر سویا بر روی قابلیت جوانه زنی و برخی شاخص های مرتبط با آزمون جوانه زنی استاندارد :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر دما و نحوه خشک کردن بذر سویا ( رقم DPX) توسط دشتگاه خشک کن ( ساخته شده در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی) بر روی آزمون جوانه زنی استاندارد و برخی از شاخصهای مربوط به این آزمون، آزمایشی با همکاری موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و آزمایشگاه موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال( کرج) انجام گرفت. ابتدا بذور برداشت شده سویا از منطقه گرگان که دارای رطوبت ۲۳-۲۱ درصد بودند و پس از قرار دادن درون ظرف های نفوذ ناپذیر نسبت به رطوبت به موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برای خشک کردن فرستاده شد. تیمارها شامل ۴ دمای خشک کردن ۵۰ و ۴۰ و ۳۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد و ۳ سطح شناوری بذر ذرون خشک کن : سطح ثابت، آستانه سیال سازی و سیال سازی بذر ( با توجه به شدت هوای ورودی به محفظه خشک کن) بود. پس از این مرحله نمونه ها برای بررسی آزمون جوانه زنی استاندارد و برخی شاخص های مرتبط به این آزمون به آزمایشگاه انتقال یافت. نتایج نشان داد که اثرات متقابل دما و نوع بستر در تمامی صفات معنی دار بود. بالاترین میزان درصد جوانه زنی مربوط به تیمار اثر متقابل دمای ۳۰ درجه سانی گراد و بستر ثابت بود. (۸۶%) همچنین بالاترین مقدار شاخص بنیه طولی گیاهچه نیز مربوط به این تیمار بود (۲۸۰۸). بیشترین شاخص بنیه وزنی گیاهچه از تیمار ۴۰ درجه سانتیگراد و آستانه سیال سازی بدست آمد (۱۳/۵۱). کمترین میزان متوسط زمان لازم برای جوانه زنی (MTG) مربوط به تیمار دمایی ۳۰ درجه سانتی گراد و آستانه سیال سازی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.