مقاله بررسی تحمل به شوری سه رقم جو (Hordeum vulgaris L.) در مرحله جوانه زنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تحمل به شوری سه رقم جو (Hordeum vulgaris L.) در مرحله جوانه زنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تحمل به شوری سه رقم جو (Hordeum vulgaris L.) در مرحله جوانه زنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحمل به شوری سه رقم جو (Hordeum vulgaris L.) در مرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تحمل به شوری سه رقم جو (Hordeum vulgaris L.) در مرحله جوانه زنی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی اثر شوری بر شاخص های جوانه زنی سه رقم جو، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار به اجرا در آمد. ارقام جو شامل: والفجر، ریحان و افضل و فاکتور غلظت محلول کلرید سدیم شامل ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار و آب مقطر (شاهد) بود. در این آزمایش درصد جوانه زنی، تعداد ریشه جانبی، طول ریشه چه و طول ساقه چه اندازه گیری شدند. در این مطالعه تمام صفات مورد بررسی تحت تاثیر شوری قرار گرفتند. شوری بر روی تمام صفات تاثیر منفی داری داشت.ضمن آن که اثر متقابل شوری×رقم معنی دار نبود. در بین ارقام مورد آزمایش رقم ریحان تحمل بیشتری نسبت به دو رقم دیگر در مرحله جوانه زنی نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.