مقاله بررسی تغییرات درصد و سرعت جوانه زنی بذور (Lactuca sativa L) Lettuce تحت تیمار Cr +3


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات درصد و سرعت جوانه زنی بذور (Lactuca sativa L) Lettuce تحت تیمار Cr +3 دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات درصد و سرعت جوانه زنی بذور (Lactuca sativa L) Lettuce تحت تیمار Cr +3  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات درصد و سرعت جوانه زنی بذور (Lactuca sativa L) Lettuce تحت تیمار Cr +3،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات درصد و سرعت جوانه زنی بذور (Lactuca sativa L) Lettuce تحت تیمار Cr +3 :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی اثر Cr+3 ( در غلظت های مختلف mgL-1 و ۲۵ و ۲۰ و ۱۵ و ۱۲۵ و ۱۰ و ۱۲۵ و ۷۵ و ۵ و ۴و ۳ و ۲ و ۱ و ۰/۵) بر سرعت و درصد جوانه زنی بذور کاهو آزمایشی بصورت یک طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار رد شرایط کنترل شده( دما ۲۵ درجه سانتیگراد ، رطوبت نسبی ۳۵% و فتوپریود ۱۶ ساعت) صورت گرفت. ابتدا بذرها در ژرمیناتور تاریکی جوانه زده و پس از ۴ روز به ژرمیناتور روشنایی منتقل شدند. بذور کاهو رقم محلی یک هفته در معرض تیمارهای یونی Cr+3 قرار گرفت. داده های حاصل با استفاده از نرم افزار SPSS18 مورد تحلیل قرار گرفت و نمودار ها با استفاده از نرم افزار Excel ترسیم شد. نتایج بدست آمده نشان داد که درصد و سرعت جوانه زنی در تیمارهای بالاتر از ۵ میلی گرم در لیتر Cr+3 کاهش معنی داری نشان داده است. نتایج مذکور نشان می دهد که غلظت های تیمارهای ۰/۵mgL-1 Cr+3 اثر تحریکی بر سرعت جوانه زنی و تیمارهای بالاتر از ۵mgL-1 Cr+3 اثر تنشی و کاهنده در رشد و فاکتورهای مورد سنجش داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.