مقاله تأثیر تداخل زمینه ای بر عملکرد و یادگیری برنامه حرکتی تعمیم یافته و پارامتر در شرایط باز خورد آزمونگر کنترل


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تداخل زمینه ای بر عملکرد و یادگیری برنامه حرکتی تعمیم یافته و پارامتر در شرایط باز خورد آزمونگر کنترل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تداخل زمینه ای بر عملکرد و یادگیری برنامه حرکتی تعمیم یافته و پارامتر در شرایط باز خورد آزمونگر کنترل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تداخل زمینه ای بر عملکرد و یادگیری برنامه حرکتی تعمیم یافته و پارامتر در شرایط باز خورد آزمونگر کنترل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تداخل زمینه ای بر عملکرد و یادگیری برنامه حرکتی تعمیم یافته و پارامتر در شرایط باز خورد آزمونگر کنترل :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پژوهش حاضر به منظور مطالعه تأثیر تداخل زمینه ای بر عملکرد و یادگیری برنامه حرکتی تعمیم یافته و پارامتر در شرایط بازخورد خودکنترل در مهارتهای بسکتبال انجام شده است. روش تحقیق نمیه تجربی، جامعه تحقیق دختران دانش آموز با دامهنه سنی ۱۷-۱۲ سال شهرستان گلوگاه که از این میان ۷۲ آزمودنی برای دو آزمایش به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. آزمودنی های هر آزمایش، ۳ گروه ۱۲ نفره( قالب های تصادفی و تصادفی) بودند. تکلیف در آزمایش اول، پرتاب آزاد از فواصل ۱۵،۳ و ۴۵ متری و در آزمایش دوم پاس، شوت، دریبل کنترلی بود، که هر مهارت بر اساس آزمون استاندارد ایفرد مورد بررسی قرار گرفت. گروه اول در هر آزمایش تکالیف را با ترتیب در گروه های قالبی، قالب های تصادفی و تصادفی، به مدت ۳ هفته، هرهفته ۳ جلسه و در هر جلسه ۳۶ تکرار (۱۲ تکرار از هر تکلیف) به تمرین پرداختند. همه آزمودنی ها در شرایط بازخورد آزمونگر کنترل، تکلیف خود را اجرا کردند. بدین صورت که بعد از هر ۴ کوشش از هر تکلیف، بازخورد دیافت می کردند. آزمودنی ها بعد از پیش آزمون و دوره ی اکتساب، بلافاصله در پس آزمون و یک هفته بعد در آزمون های یادداری به شیوه ی (mini- blocked) و انتقال شرکت کردند. از آزمون تحلیل واریانس و t همبسته برای تجزیه و تحلیل نتایج استفاده شد. نتایج آزمون آماری t همبسته در هر دو آزمایش (p=0.001) نشان از بهبود عملکرد و یادگیری در همه گروه ها داشت. نتایج آزمون آماری تحلیل واریانس و آزمون تعقیبی توکی در آزمایش اول نشان داد که بین هیچ یک از گروه هااختلاف معنی دار وجود ندارد، ولی در آزمایش دوم این اختلاف معنی دار بود (P=0.000) . مقایسه نتایج اختلاف جلسات (pretest, post test با آزمون یادداری، در هر دو آزمایش نشان داد اختلاف مشاهده شده معنادار است (P=0.000). در نهایت نتایج نشان داد گروه های تصادفی و قالبهای تصادفی یادداری و انتقال بیشتری به ویژه در یادگیری برنامه حرکتی دارند. بنابراین این پژوهش به مربیان ورزشی پیشنهاد می کند که در برنامه های تمرینی خود از برنامه تصادفی و یا قالب های تصادفی استفاده نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.