مقاله تاثیر ۸ هفته فعالیت بدنی بر آمادگی جسمانی و رشد اجتماعی دانش آموزان دختر پایه چهارم و پنجم ابتدایی منطقه ۱۱ تهران


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ۸ هفته فعالیت بدنی بر آمادگی جسمانی و رشد اجتماعی دانش آموزان دختر پایه چهارم و پنجم ابتدایی منطقه ۱۱ تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ۸ هفته فعالیت بدنی بر آمادگی جسمانی و رشد اجتماعی دانش آموزان دختر پایه چهارم و پنجم ابتدایی منطقه ۱۱ تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ۸ هفته فعالیت بدنی بر آمادگی جسمانی و رشد اجتماعی دانش آموزان دختر پایه چهارم و پنجم ابتدایی منطقه ۱۱ تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ۸ هفته فعالیت بدنی بر آمادگی جسمانی و رشد اجتماعی دانش آموزان دختر پایه چهارم و پنجم ابتدایی منطقه ۱۱ تهران :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تربیت بدنی و ورزش برای دانش آموزان مدارس ابتدایی می تواند آمادگی بدنی، تندرستی و سلامتی عاطفی، اجتماعی، اخلاقی و معنوی، ذهنی و عقلانی به ارمغان آورد. واضح است که رسیدن به حد مطلوب آمادگی جسمانی بدون پرداختن به فعالیت های بدنی غیر ممکن می نماید. بنابراین هدف تحقیق حاضر بررسی دقیق دو عامل مهم آمادگی جسمانی و تاثیر آن بر رشد اجتماعی دانش آموزان پایه چهارم و پنجم ابتدایی می باشد. بدین منظور تعداد ۱۲۰ نفر از دانش آموزان دختر پایه چهارم و پنجم مقطع ابتدایی با میانگین وزن ۵/۰۶ ± ۳۰/۵۶ و میانگین قد ۰/۵۵ ± ۱/۴۵ به صورت غیر تصادفی از مدارس دخترانه منطقه ۱۱ تهران انتخاب شدند. روش جمع آوری اطلاعات بدین صورت انجام گرفت که محقق پس از اندازه گیری قد و وزن دانش آموزان، در ابتدای کار موارد آزمون آمادگی جسمانی ایفرد را اندازه گیری و ثبت نمود. سپس به مدت ۸ هفته متوالی (هفته ای دو روز و روزی ۴۵ دقیقه) در ساعات ورزش مدرسه، آزمودنی ها تمرین می کردند پس از اتمام تمرینات و پایان هفته هشتم، آزمودنی ها مجددا تست آمادگی جسمانی ایفرد را اجرا کردند و داده ها توسط محقق ثبت شد. ابزار گردآوری اطلاعات جهت سنجش رشد اجتماعی پرسشنامه وایلند بوده که قبل و بعد از ۸ هفته تمرین توسط دانش آموزان تکمیل شد. نتایج تحقیق نشان داد که در خصوص متغیرهای استقامت قلبی و عروقی (P= 0/045)، استقامت عضلات شکم (P=0/005) و چابکی (P=0/035) در پیش آزمون و پس آزمون اختلاف معنادار است. در مورد سایر شاخص های اندازه گیری مثل دوی سرعت (P= 0/472)، انعطاف پذیری (P= 0/171) و استقامت عضلات کمربند شانه ای (P= 0/452) این اختلاف بارز بوده ولی از لحاظ آماری معنادار نبوده است. با این وجود، آمادگی کلی آزمودنی ها بعد از تمرین (پس آزمون) در مقایسه با قبل از تمرین (پیش ازمون) پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است (P0/05). میانگین نمره رشد اجتماعی دانش آموزان قبل و بعد از تمرین نیز نشان داد که تفاوت معناداری وجود دارد (P=0/000 1 و t=7/57) بطور کلی برتری و سلامت حسمانی معمولا در شخصیت افراد اثر مثبت داشته و باعث اعتماد به نفس بیشتر برای فرد و سبب محبوبیت بین همسالان می شود وهمچنین وی را از منزلت اجتماعی خاصی بهره مند می گرداند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.